Reparatie Poarta Imobil (constructie stalp sustinere)

  • Zona:Bucuresti, Bucuresti sectorul 1
  • Categoria:Beton/Caramida
  • Data de inceput:Oricand
  • Creat de:Mihai D.
    0/5

Descriere

Suprafata vizata:1mp

Reprezint un proprietarii din cadrul unui imobil de pe strada Munteniei 78, Bucuresti.
Imobilul are o mica curte interna iar accesul in aceasta curte se face printr o poarta metalica (tip grilaj) - am atasat poza.
Problema cu care ne confruntam este faptul usa portii nu se ai inchide corect, loveste cadrul metalic fixat pe partea de zid.
Mai exact, usa portii s-a lasat, probabil din cauza stalpului de sustinere care nu este dimensionat sa o sustina.
De asemenea, stalpul respectiv nu este prins / ancorat de zidul casei vecinului.
Dup acum se vede in poza, mai exista si teava de gaze care este trasa prin gard, pe langa zidul casei vecine. De asemenea, prin pietrisul de la baza casei vecinului (spatiu verde) cam la 30 cm adancime este pusa o teava (stil rigola) de colectare a apei - vecinul avea probleme cu infiltratii in subsol.

Evident ca am dori sa remediem situatia, ne gandeam ca o solutie ar fi un stalp mai sanatos, din beton, pentru sustinerea portii.
Alta solutie (temporara) la care ne-am gandit este sa fie construit un cadru pentru poarta - practic o traversa intre stapul portii si partea de zidarie, dezavantajul fiind ca ar limita obiectele care pot fi introduse prin poarta.
Desigur ca solutia preferata este cea cu stalp de beton/zidarie care sa sustina mai bine poarta. Ca si termen, nu exista o urgenta maxima insa ne dorim sa avem o data ferma pentru inceperea lucrarii, ideal in maxim doua saptamani.