Întrebari frecvente

Intrebari frecvente ale clientilor

Mestere.ro este o cale eficienta atat pentru clientii in cautare de mesteri care sa le evalueze si sa le rezolve problema rapid, cat si pentru mesteri de a-si largi portofoliul de clienti.

Clientii posteaza proiectul si mesterii liciteaza pentru acesta, castigatorul obtinand un calificativ la finalizarea fiecarei lucrari.

Ce fel de proiecte pot publica?
Daca ai nevoie de un mester care sa te ajute sa construiesti, sa renovezi sau sa repari orice parte a casei tale, atunci poti deschide un proiect pe www.Mestere.ro.

Avem mesteri care stiu sa faca totul, incepand de la constructia unei case, instalarea unui aparat de aer conditionat, inlocuirea unei chiuvete, zugravire, montarea tapetului, realizarea de proiecte de amenajare a suprafetelor mari, pana la curatenia in casa. Indiferent de proiectul pe care l-ai postat, te putem ajuta sa gasesti un mester potrivit.

Cum ar trebui sa aleg intre mesterii care licitateaza cu diferite sume pe proiectul meu?
Dupa ce ai deschis proiectul si ai oferte primite, va trebui sa alegi mesterul cu care intri in contact. Evaluarea lui se poate face in felul urmator:
- Analizeaza profilul mesterului, descriere, portofoliu;

- Verifica celelalte calificative ale mesterului, acordate de catre clientii cu care acesta a lucrat prin intermediul www.Mestere.ro. Citeste comentariile care te pot ajuta sa stii la ce sa te astepti. In cazul in care mesterul nu are un rating mare nu inseamna ca nu este bun, este probabil doar nou pe site.

Cum stiu ca evaluarile Mestere.ro sunt originale?
Daca ati interactionat cu un mester pe Mestere.ro. va rugam sa ii acordati un calificativ si o scurta evaluare a colaborarii dintre dumneavoastra. Astfel, aveti siguranta autenticitatii calificativului.

Cum ofer calificativ unui mester?
Cand ai finalizat un proiect prin intermediul www.Mestere.ro, o sa iti apara o notificare, invitandu-te sa oferi un calificativ mesterului, pe pagina ta de Activitati.

 

Am folosit  Mestere.ro, insa nu am primit licitatii pentru proiectul meu. Ce pot face?
In acest caz, sugestia noastra este sa repostezi lucrarea. Cel mai probabil, mesterii calificati pentru a licita pentru proiectul tau nu au avut timpul necesar sa se ocupe. 

 

Ce zone acopera Mestere.ro?
Reteaua noastra de mesteri este in crestere zi de zi, te rugam sa postezi lucrari, oriunde te afli in Romania, iar noi vom face tot posibilul pentru a gasi mesterul potrivit. Te rugam sa tii cont de faptul ca poate dura mai mult pentru a obtine raspunsuri, atunci cand te afli in orasele mai mici, insa vom face totul pentru a obtine un raspuns rapid.

Ma costa postarea unui proiect?
Nu, este complet gratuita postarea proiectului tau pe www.Mestere.ro

Sunt informatiile mele personale in siguranta?
Da, complet. Transmiterea datelor tale catre site se face in completa siguranta si se pastreza in aceeasi masura pana cand tu decizi sa le faci cunoscute unei alte personae, cu care vei dori sa lucrezi. Noi nu vindem informatiile tale personale catre terte parti.
Oferim, de asemenea, siguranta la autentificare pe site si la actualizarea contului. Informatiile sensibile, cum ar fi parolele, sunt trimise prin HTTP securizat.

Este sigur sa dau adresa mea de e-mail?
Da. Nu vom oferi sau vinde adresa ta de e-mail. O folosim doar pentru a te informa cu privire la orice lucrari postate, si, daca esti de accord, pentru a-ti trimite newsletter-ul nostru in care speram ca vei gasi informatii utile.

Cum pot primi ajutor daca am o intrebare care nu este abordata aici?
Daca ai o intrebare sau ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi prin e-mail la adresa office@mestere.ro .