Cum caut mesteri sau proiecte de amenajare?

Mestere.ro este platforma care aduce impreuna cererea si oferta, deoarece ne adresam atat clientilor in cautarea unui mester, cat si specialistilor in amenajari interioare si exterioare care se afla in cautarea unui loc de munca.

Cum caut mesteri?

Cautarea mesterilor se poate realiza foarte usor prin actionarea butonului "Mesteri" din meniu, care va deschide o pagina cu toti mesterii inscrisi pe site.

Pentru a-ti simplifica cautarea, poti:

 • Introduce un cuvant cheie in campul marcat cu "Cauta mester" aflat deasupra listei, urmat de apasarea butonului "Cauta" (adica lupa din dreapta acestuia), urmand ca noi sa generam lista mesterilor in functie de cuvantul cheie introdus.
 • Actiona filtrele aflate in stanga liste, si anume:
  1. Zona de activitate: poti introduce unul sau mai multe orase despre care mesterii au declarat ca se afla in zona lor de acoperire. Daca doresti sa renunti la un oras, poti fie duce mouse-ul deasupra orasului respectiv urmand sa apesi X-ul care apare in dreptul lui, fie actiona butonul de "Reseteaza filtrele" urmand ca toate filtrele aplicate sa fie eliminate.
  2. Specializare: actionand butonul de specializare, poti selecta una sau mai multe din variantele propuse.
  3. Apreciere: poti selecta calificativul minim avut de mesterii pe care ii cauti.

Cum caut proiecte?

Cautarea proiectelor se face foarte usor prin actionarea butonului de "Proiecte" din meniul site-ului, care va deschide o pagina cu toate proiectele inscrise pe site. Pentru a simplifica aceasta cautare, ai mai multe optiuni.

 • Apasa unul din cele 3 butoane din stanga sus:
  1. Toate: afiseaza toate proiectele inscrise pe site, fie ele active sau incheiate.
  2. Active: afiseaza doar proiectele active la acel moment
  3. Incheiate: afiseaza doar proiectele incheiate
 • Introdu un cuvant cheie in campul marcat cu "Cauta proiect" si apasa "Cauta" (adica lupa din dreapta campului, urmand sa iti fie generata lista de proiecte in functie de cuvantul cheie folosit.
 • Foloseste unul din filtrele aflate in stanga listei:
  1. Localizare – poti introduce un oras sau un judet si lista proiectelor se va filtra automat doar pe acea localitate sau pe acel judet.
  2. Categorii: in fereastra aparuta poti selecta una sau mai multe categorii sau specializari.
  3. Buget: in fereastra aparuta a posibilitatea sa alegi una din urmatoarele optiuni:
   • - Doar manopera / Manopera si materiale: proiectul cautat are inclus in buget si materialele sau doar manopera
   • - Buget fix / negociabil
   • - Valoare buget: "Orice buget" va returna toate proiectele indiferent de valoare. "Intre 100 si 1000 lei" va returna toate proiectele cu valoare intre 100 si 1000 de lei. La fel si pentru celelalte 2 categorii.

Ai nevoie de ajutor? Completeaza formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.