Contul meu

Contul Meu

Confidențialitate

1. Datele Dvs.

1.1. Pentru a utiliza serviciile noastre trebuie să completați si să vă asigurați că sunt la zi datele din profilul dumneavoastră.

1.2. Principalul nostru scop în a aduna datele Dvs. personale este ca Dvs. și ceilalți utilizatori ai site-ului să aveți o experiență cât mai ușoară și mai placută în utilizarea serviciilor noastre. Acest lucru ne îndreptațește să oferim servicii și caracteristici care cu siguranța răspund nevoilor Dvs. și să procedăm de așa manieră încât utilizarea serviciilor noastre să reprezinte o experiența simplă și rapidă.

1.3. Noi nu vindem și nici nu închiriem date ce ajută la identificarea unei persoane, unei terțe parți. Din păcate, nu vă putem asigura că datele Dvs. personale nu vor fi niciodată dezvăluite în alte moduri decât cele descrise de noi în Politica de Confidențialitate, și asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fără a limita cele afirmate anterior) putem fi forțați să dezvaluim anumite informații guvernului sau unor terțe parți în anumite circumstanțe, sau pot fi cazuri când o terța parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

2. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

2.1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, LUPPERTOM S.R.L., administratorul Mestere.ro, va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs.

2.2. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către LUPPERTOM S.R.L. și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate și partenerilor contractuali ai LUPPERTOM S.R.L.

2.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Sunteți de acord că ștergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ștergerea contului Dvs. din sistem și de imposibilitatea de a accesa serviciul Mestere.ro.

2.4. Pentru exercitarea acestor drepturi puteți face o cerere în scris cu cerința Dvs, pe care sa o trimiteți apoi fie prin poșta scrisa la adresa LUPPERTOM S.R.L., str. Cozla, nr.8B,  Bl.A33, ap.16, Sector 3, Bucuresti, cu mentiunea “Pentru echipa Mestere.ro”, fie prin e-mail la adresa office@mestere.ro.

2.5. LUPPERTOM S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 7941.

3. Controlul parolei Dvs.

3.1. Excepție făcând cele menționate în această rubrică, nu puteți dezvălui parola Dvs. unei terțe părți nici să o imparțiți cu o terță parte. Dacă nu mai aveți control asupra parolei Dvs. pierdeți controlul asupra informațiilor Dvs. și puteți suporta consecințele unor acțiuni interpretate ca fiind ale Dvs.

3.2.Astfel că, dacă parola Dvs. nu mai este sigură din orice motiv, ar trebui sa o schimbați imediat.

4. Cum sa utilizați informațiile despre alți clienți

4.1. Prin semnarea Acordului de Utilizare, sunteți de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalți clienți pe care le obtineți prin site-ul nostru sau printr-o tranzacție sau comunicare.

5. Prezentele elemente ale politicii de confidențialitate sunt parte a Acordului de Utilizare. Prezenta Politică de confidențialitate poate fi modificată oricând, în orice mod, fără nicio înștiințare prealabila și fără îndeplinirea vreunei alte formalitați față de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afișarii acesteia în cuprinsul Politicii de confidențialitate.

Înregistrarea pe site

Cum mă înregistrez?

Pentru deschiderea unui cont pe  Mestere.ro accesează unul din link-urile “Cont nou de client” sau “Cont nou de meşter” de pe prima pagina a site-ului şi urmează  etapele indicate.

Urmatoarele date sunt obligatorii la înregistrare:
1. Adresa de e-mail – pe adresa indicată vei primi un email ce conţine link-ul de activare.
Este foarte important ca această adresă de email să fie validă și să o foloseşti frecvent, pentru că:
- aceasta adresă îți permite să te autentifici pe site
- la această adresă vei primi toate emailurile de la Mestere.ro

2. Parola - alege-ți cu grijă parola. Poți folosi orice parolă doreşti, important e să o ții minte, pentru că Mestere.ro nu cunoaște parolele tale. Acestea sunt păstrate criptat, astfel încât nici măcar administratorii Mestere.ro nu le cunosc.
Daca pierzi parola, singura modalitate de a-ţi accesa contul este să-ţi  schimbi parola.

Urmatoarele date sunt obligatorii pentru a putea beneficia de toate funcţionalităţile Mestere.ro ca client :

3. Numele și prenumele

4. Număr de telefon mobil - Numerele de telefon introduse la crearea contului trebuie sa fie înregistrate în cadrul rețelelor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Cosmote sau Zapp Mobile.

5. Localitatea de reşedintă

Urmatoarele date sunt obligatorii pentru a putea beneficia de toate funcţionalităţile Mestere.ro ca meşter :

3. Numele și prenumele

4. Număr de telefon mobil - Numerele de telefon introduse la crearea contului trebuie sa fie înregistrate în cadrul rețelelor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Cosmote sau Zapp Mobile.

5. Localitatea de reşedintă

6. Domeniul de activitate/Specializarea

7. Zona de acoperire – unde sunteți dispuşi să vă deplasați pentru a efectua lucrări.

8. Buget proiecte - Clienții pot seta bugete clare pentru proiectele lor. Setează valoarea proiectelor despre care vrei să fii notificat. In caz contrar, vei primi notificări despre toate.

Am uitat parola. Ce fac?

Mestere.ro nu cunoaște parolele tale. Acestea sunt păstrate criptat, astfel încat nici macar administratorii Mestere.ro nu le cunosc.
Pentru recuperarea parolei apasă butonul “Am uitat parola!” de pe pagina principală.

Vreau să-mi schimb parola

Îţi poţi schimba parola din pagina de Profil, secțiunea Date de access.

Siguranța datelor de login

Poți fi sigur că in niciun caz nu vom dezvălui datele de autentificare unei terțe parți iar parolele sunt păstrate criptat, ceea ce insemana ca nimeni nu are acces la ele.

Gestiunea datelor mele personale

Gestiunea datelor personale se realizează din pagina de Profil. Aici poți modifica datele oricand vrei.