Calificative

Calificativele

Calificativele sunt instrumente dedicate clientilor pentru a lua decizii informate cu privire la mesterii pe care doresc sa ii contacteze prin verificarea nivelului acestora si a comentariilor lasate de alti client pe profilul mesterului.

Ce este un calificativ ?

Calificativul reprezinta unitatea de masura pentru evaluarea calitatii muncii raportat la pretul prestat de fiecare mester.  

Calificativul se acorda la sfarsitul colaborarii dintre un client si mester.

Valorile acestuia sunt intre 1 stea si 5 stele. Daca un mester a executat lucrarea pentru care a fost contactat la un nivel profesional exemplar iar pretul cerut este considerat foarte bun de catre client, calificativul mesterului ar fi de 5 stele. O lucrare de slaba calitate insotita de un cost executie mare ar putea fi notata cu 1 stea.

Calificativul acordat mesterilor se recomanda sa fie insotit si de comentariul aferent in care sa se puncteze plusurile si minusurile colaborarii care tocmai s-a incheiat pentru a ajuta viitorii clienti sa ia cea mai buna decizie in privinta mesterului pe care il vor contacta.

Valoarea calificatului unui mester este calculata prin medierea tuturor calificativelor primite de mester pana in acel moment de la clientii sai.